آخرين مطالب

آموزش جامع پرورش کبک و قرقاول

آموزش پرورش کبک و قرقاول

21416841057 آموزش جامع پرورش کبک و قرقاول

اصول پرورش و نگهداری کبک و قرقاول

قرقاول یکی از زیباترین پرندگانی است که هم بعنوان پرنده زینتی و هم جهت پرورش و استفاده از گوشت آن مورد توجه می باشد . گوشت قرقاول بسیار لذیذ و تخم و جوجه آن گران قیمت و ارزشمند میباشد نگهداری از این پرنده بسیار ساده و آسان و لذت بخش ولی جوجه کشی قرقاول اندکی سخت و مشکل میباشد . اطلاعات کامل قرقاول را در همین سی دی آموزشی کسب نماییدما کلیه نیازهای آموزشی شما را دراین دوره ها برآورده می کنیم آموزش کاربردی پرورش کبک و قرقاول ویژه افرادی که در حال راه اندازی کارگاه و مزرعه پرورشی هستند ، می باشد
مجموعه پرورش کبک شامل :
فیلم آموزشی ، راهنمای کامل آموزشی ، نحوه طرح نویسی ، محاسبات مالی و اقتصادی احداث مزرعه پرورش کبک (طرح توجیهی) ، معرفی جیره های پیشنهادی مراحل مختلف رشد ، لیست تجهیزات مورد نیاز و… میباشد
این مجموعه شامل :
۱) تاریخچه و معرفی کبک وقرقاول
۲) امکانات مورد نیاز
۳) ملزومات پرورش
۴) رفتارشناسی کبک
۵) تغذیه کبک وقرقاول
۶) جوجه کشی
۷) خرید تخم و یا جوجه
۸) جفت گیری
۹) مدیریت گله مولد
۱۰) اصول بهداشتی
۱۱) بیماری ها
۱۲) شکار کبک در ایران
۱۳) اهداف پرورش کبک وقرقاول
۱۴) انواع نژاد کبک
۱۵) پر ریزی کبک
و…

31416841057 آموزش جامع پرورش کبک و قرقاول

این مجموعه شامل ۱ حلقه سی دی می باشد
شماره مجوز ارشاد : ۷۹-۳۸۵۶۸۲-۴۱
قیمت: ۱۸,۰۰۰ تومان

روش خرید: برای خرید آموزش جامع پرورش کبک و قرقاول – اورجینال، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

shop آموزش جامع پرورش کبک و قرقاول

صرفاجهت اطلاع:

ویژگی های منحصر به فرد گوشت کبک

پروتئین های حیوانی مانند گوشت دام و طیور به دلیل داشتن مقادیر بالای عناصر کلسیم و فسفر، ویتامین های B کمپلکس، اسیدهای آمینه ضروری متیونین و لیزین و تعادل مناسب اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با منابع پروتئین گیاهی مانند سویا، ذرت و… ارزش بیولوژیکی بالاتری دارند. حال گوشت کبک  نه تنها مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را که روزانه از سوی متخصصان پزشکی گوشزد می شود ندارد بلکه توانسته نیازهای مردم به تنوع گوشت سفید در بازار را برآورده کند و حتی به لحاظ طعم ومزه هم به بسیاری از گوشت های سفید همچون مرغ، بلدرچین و… ارجحیت دارد. چرا که گوشت این پرنده دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم می باشد و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد که برای مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱٫ تقویت قوای جنسی
۲٫ برطرف نمودن ضعف عمومی بدن و درد مفاصل
۳٫ تقویت حافظه ( درمان فراموشی )
۴٫ تقویت سیستم گوارشی
۵٫ پیشگیری از ابتلا به عوارض قلبی و عروقی ( به دلیل کلسترول بسیار پایین )
برخلاف تصور بسیاری افراد، خواص گوشت کبک  پرورشی کمتر از نوع وحشی آن نمی باشد زیرا همان طور که اشاره شد در تغذیه این پرنده از مواد کاملا طبیعی استفاده می شود بنابراین گوشت حاصل، طعم و بوی طبیعی خود را حفظ می کند.وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت این پرنده نشان دهنده ارزش حیاتی آن است. مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد موجود در آن نیز می تواند نیاز بدن را تامین کند. کانی های موجود در این گوشت به خوبی جذب بدن می شود و به همین جهت زمینه مواد مورد نیاز بدن را در دسترس سلول قرار می دهد.

( امام موسی کاظم علیه السلام می فرمایند: گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد )

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

79 − = 70