آخرين مطالب

دانلودمقاله اشنایی با ماهی کپور

دانلودمقاله اشنایی با ماهی کپور

carp fish picture دانلودمقاله اشنايي با ماهي کپور

فهرست مطالب:

۱/ مقدمه

۲/ تولید مثل

۳/ انواع گونه های کپور

۴/ تغذیه

۵/ خوراک ماهی کپور معمولی

مقدمه

گونه‌های زیادی از ماهی کپور وجود دارد . آنها با هم بزرگترین خانواده ماهیان آب شیرین با نام Cyprinids را تشکیل داده و تقریبا در تمام مناطق دنیا یافت می‌شوند ولی در مناطق قطبی، جنوب آمریکا و استرالیا بطور طبیعی دیده نشده‌اند . به طور تقریب کلیه گونه‌های کپور دارای فلس بوده و فک همگی آنها فاقد دندان است، در عوض دارای استخوانهای خمیده‌ای در گلو هستند که به وسیله آن مقداری از غذای خود را آسیاب می‌کنند .

بطور کلی زیستگاه اصلی این گونه ماهیان ، نواحی دریای خزر بوده و برخی معتقدند که توسط سربازان رومی از آنجا به غرب ،دریای سیاه و رودخانه دانوب آورده شده‌اند . کپور وحشی از حدود ۴۰۰ سال قبل از میلاد در آسیا در حوضچه‌های ماهی نگهداری شده و از آن بعنوان غذا استفاده می‌شد . از آن زمان تاکنون، مزارع ماهی شرق اروپا با اصلاح نژاد این ماهی نمونه‌های جدیدی مثل کپور معمولی، کپور چرمی و کپور آیینه‌ای را بوجود آورده‌اند .چندی نگذشت که ماهیگیران قلاب انداز به تواناییهای این ماهی بزرگ و زیبا پی برده و بویژه در هنگام به قلاب افتادن ماهی کپور، جنگی سرسختانه آغاز می‌گردد، به همین علت بیشتر مورد علاقه ماهیگیران ورزشی واقع گردید .داشتن عمر ۴۰ – ۵۰ سال برای این ماهیها امر غیر عادی نبوده و مادام که زنده‌اند به رشد خود ادامه می‌دهند . سن ماهی را میتوان به سادگی از روی حلقه‌های موجود بر روی فلس آن، همانند تعیین سن درختان با توجه به حلقه‌های موجود در مقطع عرضی تنه درخت،تخمین زد .ماهی کپور اساسا یک ماهی گرم آبی است آنها در زمستان به خواب زمستانی فرو می‌روند و قادر به تحمل تغییرات دما از ۴۰ درجه تا نقطه انجماد می باشند .درجه حرارت مناسب تغذیه، ۱۸ – ۲۵ درجه سانتیگراد می‌باشد و در این دما به سرعت رشد می‌نمایند . کپورسایزهای کوچک در دمای ۶ درجه سانتیگراد تغذیه را آغاز می‌نمایند . ماهی کپور سایز بالا در دمای ۱۰ درجه شروع به تغذیه می‌نمایند . ماهیان درشت زودتر از ماهیان کوچک تغذیه را متوقف میکنند . علامت بسیار آشکاری که نشانگر توقف کامل فعالیت تغذیه این ماههای مسن‌تر، قبل از آغاز مرحله خواب زمستانی باشد اینست که آب دریاچه نسبت به حالت آن در فصل گرم به طرز قابل ملاحظه‌ای زلال‌تر شده و دلالت بر آن دارد که ماهی‌های کپور عمل حفر کف دریاچه را جهت یافتن غذا، متوقف نموده‌اند.

دانلودمقاله اشنایی با ماهی کپور

downloadICON دانلودمقاله اشنايي با ماهي کپور

پیشنهاد محصول مرتبط :

        b capor دانلودمقاله اشنايي با ماهي کپور   b capor دانلودمقاله اشنايي با ماهي کپور

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

+ 39 = 41