آخرين مطالب

دانلودرایگان مقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست

دانلودمقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست

worm 19 دانلودرایگان مقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست

فهرست مطالب

۱/تغذیه کرم خاکی

۲/برداشت محصول

۳/فرایند برداشت کود ورمی‌کمپوست

۴/میزان مصرف ورمی‌کمپوست

۵/جدول رفع مشکلات در تولیدورمی کمپوست

۶/سخن آخر

ورمی‌کمپوست متشکل از ورمی (کرم خاکی) و کمپوست (کود آلی) به معنای نوعی کود آلی است که از فعالیت کرم خاکی حاصل می‌گردد.بیش از ۲۷۰۰نوع کرم خاکی در طبیعت وجود دارد این کرم‌ها با کاوش خاک و تغذیه عناصر موجود در خاک و آمیختن آن با آنزیم‌های موجود در بدن خود، خاک را تازه می‌کنند و قدرت باروری آن را افزایش می‌دهند همچنین به دلیل جابجایی مداوم در خاک، با ایجاد سوراخ‌های زیاد، راه نفوذ اکسیژن به خاک را آسان می‌کنند.کلمه ورمی (Verms) از لغت لاتین ورم (Vermis) گرفته شده که به معنی کرم است. تولید ورمی کمپوست فرایندی نیمه هوازی است (حدود ۸۰٪ رطوبت) که توسط گونه‌ای خاص از کرمها، قارچ‌ها، باکتری‌ها، و اکتینومیست‌ها انجام می‌شود، همچنین مواد حاصل از بستر رشد کرم بوده که پس از دفع مواد زائد از سیستم گوارشی کرم در محیط باقی می‌ماند، ورمی‌کمپوست، مجموعه‌ای از فضولات کرم به همراه مواد آلی تجزیه شده و نیز اجساد کرم‌هاست که برای گیاه ارزش غذایی فراوانی دارد. در خاک‌هایی دارای مواد دفع شده توسط کرمها، عناصری مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم ۵– ۱۱ مرتبه بیشتر از خاک‌های بدون کرم است. در اثر عبور مواد آلی از دستگاه گوارش کرم، عناصری از جمله ریزمغزی‌ها زیاد می‌شوند.تولید ورمی‌کمپوست، تغذیه کرم‌های قرمز حلقوی بارانی موسوم به Eisenia Foetida از مواد آلی پسماندهای آشپزخانه بوده و محصول این فرایند کود آلی است که یکی از غنی‌ترین کودهای شناخته شده در دنیا است.

دانلودمقاله نکات کلیدی درتولید ورمی کمپوست

downloadICON دانلودرایگان مقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست

پیشنهاد محصول مرتبط :

verme b21 دانلودرایگان مقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست    verme b21 دانلودرایگان مقاله نکات کلیدی در تولیدورمی کمپوست

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

42 + = 51